lunes, 18 de enero de 2010

CURSOS EBAP

En la página del EBAP se ha publicado la siguiente convocatoria para los cursos formativos 2010:


Les persones destinatàries de les activitats formatives del Pla de Formació Contínua de l’Escola Balear d’Administració Pública són el personal empleat públic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les IllesBalears.

El personal esmentat en el punt anterior té dret a participar en les activitats formatives de l’EBAP en els termes i en les condicions que es determinen en aquesta convocatòria.

El personal de les altres administracions de l’àmbit territorial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i el de les entitats públiques que en depenen podrà presentar una sol·licitud i podrà participar en aquelles accions formatives de les quals restin places vacants.

Tendrà preferència el personal de les entitats que s’hagin adherit al conveni marc en matèria de formació amb l’Escola Balear d’Administració Pública

Termini de presentació de sol·licituds
Per als cursos prevists en el Pla de Formació Contínua 2010 del primer semestre, el termini d’inscripció és des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució fins el 5 de febrer de 2010. Les sol·licituds presentades fora de termini no es tindran en compte.



.